Wilt u een bezoek brengen aan de brouwerij? Of een rondleiding cadeau doen?

De geur van hop en gistend bier opsnuiven? De verschillende moutsoorten zien? En niet te vergeten: Een puur ambachtelijk gebrouwen biertje proeven? Of iemand blij maken met een cadeaubon voor een rondleiding met proeverij? Dat kan!
Op de laatste zaterdag van de maand (behalve in december) kunt u zonder reservering deelnemen aan een rondleiding. U kunt zich melden aan de deur van de brouwerij. De rondleidingen beginnen om 14:00 uur en 15:30 uur. De kosten bedragen euro 10,-- per persoon, inclusief proeverij. Graag contant en gepast betalen (pinnen is niet mogelijk).

U kunt voor een groep (minimaal plm. 10 personen, maximaal 25 personen) een rondleiding op andere momenten reserveren. De kosten zijn minimaal euro 100,-- voor groepen tot maximaal 10 personen, plus 10 euro per persoon boven 10 personen. Deze prijzen inclusief proeverij. Reserveren kan via info@stadsbrouwerijdordrecht.nl. Daar kunt u ook eventuele vragen stellen, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om uw reservering te bevestigen of uw vraag te beantwoorden.Wilt u een presentatie met proeverij op lokatie over Schapenkopje bier?

Ook dat kan! We komen met de brouwerijbus, een powerpoint presentatie en onze kraam (voor de proeverij) naar een door u te bepalen lokatie. Ideaal voor partijen en/of (personeels)feesten.

Een vraag? Stuur dan een e-mail naar info@stadsbrouwerijdordrecht.nl

U ontvangt z.s.m. een reactie.

U kunt ons ook bezoeken als onderdeel van een arrangement. Diverse toerischtiche attracties en bedrijven in het prachtige Dordrecht bieden die gelegenheid. Bezoek hun website daarvoor!

Arrangement met Imbarcazione Barone Rondvaarten.
Arrangement met het treintje van Dordrecht Tours.

Graag tot ziens in onze brouwerij!!